Meidoornweide: Atelier op wielen jarig!


Evenementgegevens

  • Datum:
  • Categorieën:

Wat: Op 1 juni viert Sonja van Dolron het bewonersinitiatief HET ATELIER OP WIELEN. Mert schildersezels sta ik klaar om de grootste schildersessie ooit te creëren, doe je gezellig mee? Er zijn ook spelltjes voor de kids, een taart en wat te drinken.

Waarom: Er is veel te vieren. Vier maar liefst.

  1. Het atelier op wielen, de creatiefste en meest mobiele atelier in Rotterdam, rijdt nu alweer zes jaar rond. Feest dus.
  2.  Ook feest omdat er via een flitsend gelukte crowdfunding een nieuw atelier aangeschaft is, om ook weer de komende jaren rond te kunne karren en voor de Rotterdammers buitentekensessies in hun eigen wijk te organiseren.
  3. Ook wordt de juf van het atelier op 31 mei 45 jaar.
  4. Daarbij bestaat OPZOOMER MEE nu alweer 30 jaar, en zonder opzoomeren was het atelier een stuk minder ver gekomen.

4 keer feest dus!

Voor wie: Om dit te vieren nodig ik mijn buren uit rondom de meidoornweide. Want voor verbinding in de wijk, daar is het atelier om begonnen.  Alle donateurs van de crowdfunding voor de het nieuwe rijdende atelier mogen de nieuwe bakfiets komen bekijken en meevieren dat ik weer ver kan komen, komende tijd. Alle fans, vrienden en geïnteresseerden  van het atelier op wielen zijn natuurlijk ook welkom.

Klapstoeltjes van thuis mogen ook mee!

Wanneer: Ik sta op 1 juni van 12h. tot 17h. op de Meidoornweide met heel veel ezels, tekenspullen en verf, laten we heerlijk samen schilderen in de juni zon!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.