Met wie?

Over mij: Mijn naam is Sonja van Dolron en ben Rotterdams kunstenaar. Ik fotografeer op straat en schilder in mijn atelier. Het liefst dingen die ik alleen zie als ik héél goed kijk…

Ik geef teken- en schilderlessen aan iedereen die het leren wil. Ooit ben ik met één klasje begonnen, maar ik vond het zo leuk om anderen te leren wat ik weet, dat ik op heel veel plekken les heb gegeven. Van jong tot oud. De leukste lessen waren de buitenlessen voor kinderen die ik in Meijendel organiseerde:  ‘Tekenen in het wild’

Ik loop momenteel met een hele kleine natuurliefhebber rond: mijn dochter Robin van acht maanden kijkt haar oogjes uit buiten, naar alles wat beweegt en groen is. En dat is heel veel in Rotterdam. Daarom besloot ik opnieuw lessen te gaan organiseren. Voor jonge kunstenaars, en lekker buiten.

Ik kan mij in de ander verplaatsen en kan heel goed luisteren. Ik vind het een uitdaging om moeilijke schilderkunstige onderwerpen voor iedereen begrijpelijk te maken. Ik heb engelengeduld. Ik ben aangenaam gezelschap en kan met iedereen overweg. Daarbij weet ik heel veel over tekeningen en schilderijen maken, dus geef ik graag les.

Wil je weten wat ik allemaal zie? Hier mijn tekeningen en mijn schilderijen. Voor mijn fotoproject waar ik heel Nederland voor doorreis klik dan op ‘Waar je bent, is het mooi’. 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.