Wijkwerk

Het atelier rijdt in samenwerking met sociale partners en Cultuur Concreet mijn al zes jaar naar verschillende stenige wijken in Rotterdam waar het niet altijd even kindvriendelijk is. Waar kinderen op straat hangen, soms opgevangen door een buurtmoeder. Met mijn atelier op wielen probeer ik die stenige, op sommige plekken zelfs kille stad, om te toveren tot inspirerend atelier waar juist die kinderen even kunnen ontspannen, zich veilig en gehoord voelen.

Het atelier op wielen zorgt hier voor toegankelijke en gratis workshops voor kinderen die niet als vanzelfsprekend met kunst in aanraking komen. Ik me ook hard voor kunstonderwijs, dus ook voor kinderen die op school vaak meer moeite hebben in de pas te lopen en waar de scholen vanwege die reden ook weinig tijd over hebben voor lekker knutselen en schilderen. Ze hebben het veel te druk…Ook geef ik toegankelijke lessen voor volwassenen die opzoek zijn naar verbinding in hun eigen wijk. In tuinen en in wijkgebouwen kan er getekend en geschilderd worden.

Het komende jaar rijd ik op vaste plekken door heel Rotterdam Noord, Kralingen en Crooswijk,voor iedereen! Houd de agenda in de gaten als je een keer mee wilt doen!

Reacties zijn gesloten.