Doe mee TEKENatelier!


Evenementgegevens

Dit evenement eindigde op 01 juli 2023


Misschien speel je al heel lang met het idee een keer op tekenles te gaan, maar weet je niet zeer of het wat voor jou is. Of, kan je best al goed schilderen en zou je er nog wat bij willen leren?

Ik organiseer een keer in de maand het Doe- mee – tekenAtelier: een losse les waarbij ik een uitdagende opdracht verzin. Je krijgt wat theorie en context, mooie materialen om mee te werken en hulp bij het maken van een mooi kunstwerk. Een perfecte manier om even je creativiteit en ja vaardigheid aan te scherpen.

Voor 20,00 euro per les kun je dan komen proeven aan verschillende teken- en schildertechnieken en aan verschillende materialen.  Je hoeft niks te kunnen en niks mee te nemen.  Dus inclusief materialen en natuurlijk een kopje koffie of thee en iets lekkers.

Geef je op voor een eenmalige les! Geef aan welke les je mee zou willen doen. Voor de bevestiging van je deelname ontvang je een mail terug.

Je kunt ook iemand een tegoedbon geven voor een doe mee atelier les. Superleuk kado natuurlijk. Vraag naar de voorwaarden.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties zijn gesloten.