Atelier op Wielen in Blijdorp wordt realiteit!

Binnenkort valt er elke week wel ergens in Blijdorp te tekenen in de buitenlucht. Voor groot en klein zal ik ongeveer wekelijks een open lucht tekenles organiseren waar iedereen aan mee kan doen. Met groot enthousiasme is mijn project in de wijk ontvangen. De wijkraad heeft flinke financiële steun toegezegd, dus dat betekend dat we met echt mooie materialen aan het werk kunnen.

Studio Ilse van Klei sponsort mijn project door een schitterende flyer te bedenken zodat ik iedereen in Blijdorp op gepaste wijze kan uitnodigen.

Na mijn oproep op Nextdoor komen verschillende buurmannen bergen overhemden aan de deur langs brengen, waar Eva Barends en ik weer mooie schilderschorten van kunnen naaien.

Grote steun krijg ik van decorbouwer John ter Marsch en kunstenaar Wim Barends, die helpen  met het bedenken en realiseren van fysieke atelier, en.. ik heb maar liefst 15 veldezels per post gedoneerd gekregen… kortom,

Met al die hulp gaat het er echt van komen: Het aAtelier op Wielen! Hoe leuk mijn bolderkar ook is, het is tijd voor een echt atelier.

 

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.