Schilderfeest!

We gaan richting het einde van de campagne en met een heel vrolijk gevoel. We hebben nog maar 165 euro te gaan, voor een volledig flitsend, versierd en gevuld atelier!

De tellen staat nu op 6335 euro in totaal. (en terwijl ik aan het schrijven ben, springt ie op 6410!) 
Het is ongelooflijk hoe snel deze crowdfunding is gegaan. Volgens Voordekunst heb we een record gehaald!

EN…. om jullie te bedankten voor deze mooie steun, geef ik een schilderfeest. Ik vier graag met jullie dat er echt een nieuw atelier gaat komen. Toevallig word ik ook  nog 45 jaar, dus save the date:

1 JUNI tussen 12.00 en 17.00 uur, op de Meidoornweide in Schiebroek. Je mag je als donateur aanmelden om mee te schilderen.

Alle vrienden en familie, alle donateurs en fans van mijn project mogen elkaar en mij feliciteren dat er een nieuw atelier kan worden gerealiseerd. Jullie zijn van harte welkom om langs te komen op de Meidoornweide in Schiebroek.

Met de  donaties die er de komende dagen nog bij komen kan ik nog nieuwe bijzondere materialen kopen. Binnenkort krijg ik bijvoorbeeld een stel kinderen ‘met een rugzakje’ in mijn atelier, en om dan wat olieverf op waterbasis voor hun hebben om mee te schilderen maakt een atelierbezoek echt bijzonder.
Als ik dat heb kunnen doen en er is nog over,…dan koop ik extra setjes toverpotloodjes die ik af en toe mee kan geven aan tekenaars die graag thuis verder willen tekenen. Een bijzonder tekenkado voor thuis.

Elke extra 10 euro die gedoneerd wordt betekent 2 setjes aquarelpotloodjes voor de kinderen die het thuis niet hebben. Jullie donaties komen echt goed terecht!

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.